Puhelin:
03-513 3365
 

 

 
LENTOLAUKKUJA
 

Jo 22 vuotta Samsonite lentolaukkujen nettimyyntiä, lukemattomia tyytyväisiä asiakkaita. Tervetuloa kaupoille.

Näillä sivuilla esitellään vain osa malleistamme. Kaikki mallit kuvineen ja tuotetietoineen löytyvät uudesta nettikaupastamme www.laukkukauppa.fi Yli 50 euron tilaukset ilman toimituskuluja!

 
 


Lentolaukun mitat


Matkustamoon vietävän laukun maksimimitat vaihtelevat hieman lentoyhtiöittäin, esim. Finnairin mitat ovat 45x56x25 cm ja 8 kiloa. Ryanairilla 40x55x20 cm ja 10 kg.
Oman lennon mittavaatimukset kannattaa tarkistaa lentoyhtiöltä.

 


2 vai 4 pyörää?

Jos laukkua enimmäkseen vetää perässä, suosittelemme kaksipyöräistä mallia, koska sellaisessa on isommat ja kestävämmät pyörät. Nelipyöräinen on kätevä jos laukkua liikuttelee lähinnä lentokenttien tasaisilla lattioilla lyhyitä matkoja. Nelipyöräisessä versiossa on vähemmän tilavuutta kuin kaksipyöräisessä.

 

TSA-lukko


Useissa malleissa on nykyään TSA-numerokoodilukko. Tällainen lukko on Yhdysvaltain lentoturvallisuusviraston hyväksymä. He pääsevät omalla avaimellaan tarkastamaan laukun sisällön ilman lukon murtamista. Laukun mukana ei tule avainta, vaan tarkoituksena on käyttää numeroyhdistelmää. TSA-lukon tunnistaa punaisesta vinoruudusta.
 

Takuu


Meiltä ostetussa lentolaukussa on mukana leimattu takuukortti, joka oikeuttaa maailmanlaajuiseen takuuseen. Samsonite antaa lentolaukulle 3-10 vuoden takuun, joka koskee valmistusvirheitä. Takuu ei kata normaalia kulumista tai kuljetuksen aikana tapahtuvaa rikkoontumista, josta vastaa lentoyhtiö tai matkavakuutusyhtiö. Laadukkaan lentolaukun tunnistaa siitä, että kuluvat osat kuten pyörät on kiinnitetty ruuveilla, jolloin ne voidaan vaihtaa. Markettien halpamallit on usein valmistettu niittaamalla ja liimaamalla. Samsoniten lentolaukku onkin turvallinen ostos, sillä siihen on vuosienkin kuluttua saatavana kattava valikoima varaosia ja Suomessa on kaksi virallista takuukorjaajaa.
 
 

Korjaus


Lentolaukkujen korjaukset ja varaosat ensisijaisesti seuraavista paikoista:
Akaan Suutari: Kurkelantie 1, Toijala, puh. 03-542 4059 (maanantaisin suljettu)
Tuhattaituri: Talvikkitie 30, Tikkurila Vantaa, puh. 09-823 3933

 

Numerolukon
käyttöohjeita.
 
   


Tukkumyynti


Olemme toimittaneet matkalaukkuja, lentolaukkuja ja pukupusseja eri alojen yrityksille, yhteisöille ja urheiluseuroille. Kysy tarjouksemme.

 
 

     
Kevyin malli. AT Lightway 1,46 kg
 
     
   

American Touristerin uutuus Lightway painaa vain 1,46 kiloa. Tämän 55 cm korkean version saa ottaa matkustamoon myös Ryanairilla ja monilla muilla halpalentoyhtiöillä. Kaksi hyvin rullaavaa kookasta pyörää. Edessä matala sekä syvä tasku. Sisällä ristikkäiset kiristysnauhat ja kannen puolella vetoketjullinen osasto.

Loppu. Uusi Herolite malli saatavana.

   

     
Samsonite Spark  
     
     
   

Spark mallissa on yhdistetty laadukaat materiaalit, käytännöillisyys ja keveys. Mallin erikoisuutena vaijeri, jollaa saa laukun molemmat etutaskut lukittua laukun kyljestä löytyvään TSA-numerolukkoon. Sisällä kannen puolella vetoketjulla suljettava osasto.

Kaksi- tai nelipyöräisenä. Kaksipyöräisessä levikevetoketju, jonka avaamalla tulee 7 litraa lisätilaa.

Loppu - uusi SNG versio saatavana.

   

     
Samsonite Uplite  
     
Uplite 55 cm upright (2-pyörää) Mitat: 40x55x20 cm, 41 litraa, 1,7 kg
     
   

Samsoniten kevyin kankainen lentolaukku Uplite painaa vain 1,7 kiloa. Kaksipyöräinen 55 cm korkea versio, jonka saa viedä lähes kaikkien lentokoneiden matkustamoon. Edessä iso tasku ja sivulla kätevä pikkutasku, johon saa lentolipun, passin ja muuta pikkutavaraa. Sisällä kannessa osasto ja pikkutasku. Suljetaan laukun päälle upotetulla TSA-numerolukolla.

Uplite korvaa vanhemman Short-Lite mallin.

   

     
Samsonite Lite-Shock  
     
   

Ultrakevyt Lite-Shock on Samsoniten uusin Curv-muovinen malli. Curv-materiaalista valmistetut laukut ovat keveydestään huolimatta erittäin kestäviä. Laukussa on neljä pyörää ja TSA numerokoodilukko. Sisällä kannen puolella vetoketjulla suljettava osasto. Red Dot muotoilupalkinnon voittanut meren aaltoja jäljittelevä pintakuviointi.