Puhelin:
03-513 3365
 

 

   

MATKATARVIKKEITA

   
Lajitelma laadukkaita matkatarvikkeita vaativalle pallontallaajalle. Lisää vaihtoehtoja löytyy myymälästämme Sastamalan Pehulassa.    

Nämä ja enemmän tuotteita löydät uudesta nettikaupastamme: laukkukauppa.fi
 

Nahkainen osoitelappu

Aidosta nahasta valmistettu osoitelappu. Suomalaista käsityötä. Osoite ja nimi on turvallisesti piilossa läpän alla. Mustana. 

Samsonite osoitelappu/mittanauha

Osoitelapun sisältä vedetään esiin 80 cm mittanauha, jonka toiselle puolelle kirjoitetaan nimi ja osoitteet. Kiinnityslenkkinä metallivaijeri. Helposti tunnistettava muoto ja kirkas oranssi väri.


 
 

 

Samsonite matkalaukkuvyö

Vyö matkalaukun ympärille. Leveydeltään 5,5 cm ja valmistettu kudotusta polypropyleenistä. Pituus 182 cm riittää kaikkien matkalaukkujen ympäri. Lukitaan kätevästi muovisella pikasoljella. 

 

Samsonite kaulapussi

Kaulasta roikkuva paidan sisään sujahtava passipussi, jossa kaksi taskua sisällä ja yksi takana. Ultrakevyestä nailonista, pehmustettu ja pestävä. Mukava paljasta ihoa vasten. Säädettävä kaulahihnan pituus. Väri: harmaa (tummempi kuin kuvassa). 

Samsonite rahavyö

Vyötärölle vaatteiden alle sijoitettava laadukas ja kevyt nailoninen rahavyö kahdella vetoketjutaskulla. Tilat rahoille, matkasekeille, luottokorteille, matkalipuille ja passille. Pehmustettu tausta ja säädettävä joustava vyö. Mahdollista irroittaa vyö, jolloin tuotteesta tulee taiteltava lompakko. Pesu miedolla saippuavedellä.