Puhelin:
03-513 3365
 

 

  Yhteystiedot    
       
  Laukkutila Ihanamäki Oy    
  Uusi osoite 30.11.2018 alkaen: Itsenäisyydentie 53, 38200 SASTAMALA
  Vanha osoite 29.11.2018 asti: Pehulantie 8, 32740 SASTAMALA
  Puh. 03 513 3365    
       
  Vesa Ihanamäki, myynti 0400 739 054  
  Pasi Ihanamäki, nettimyynti 040 58 37 288  
  s-posti: myynti "ät" laukkutila.fi  
       
  Uusi myymälä Itsenäisyydentiellä avoinna ark. 10-18 ja la 10-15
   
     

Historia

Yritystoimintaa aloiteltiin vuonna 1964 silloisessa Keikyän kunnassa. Aluksi omalla kassien valmistuksella, josta jo pian siirryttiin tukkukauppiaaksi edustamaan muiden valmistamia laukkuja. Vähittäismyynti tuli mukaan kuvioihin, kun laukunostajat alkoivat koputella oveen. Tämä oli aikaa jolloin suuri osa Suomessa myytävistä laukuista vielä valmistettiin kotimaassa ja erityisesti edesmenneen Keikyän kunnan lähialueilla. Yrityksemme aloitti nimellä T:mi Matti Ihanamäki, vaihtuen Laukkutila Ihanamäki Oy:ksi vuonna 1995. Nimi viittaa liikkeemme toimitiloina olleeseen vanhaan maatilaan. 2018 muutimme nykyiseen toimipaikkaamme lähemmäksi asiakkaita.

Vuodesta 1998 meidät on löytänyt myös internetistä - ensimmäisenä suomalaisena laukkukauppana. Nettimyynnissä pääpaino on ollut matkalaukuissa, salkuissa ja lompakoissa. 2013 avasimme uudemman nettikaupan www.laukkukauppa.fi josta löytyy laaja valikoima tuotteitamme.

 

Tuotevalikoima

Liikkeestämme löytyy laaja valikoima alan tuotteita tunnetusti edulliseen hintaan. Näillä nettisivuilla valikoimastamme on esitelty vain pieni osa. Kokoajan vaihtuvaan muotilaukkumallistoon kannattaa tulla tutustumaan paikan päälle. Osa laukuista on valmistettu lähiseudun pienyrityksissä, muut ovat maahantuotuja.

Monipuolisesta matkalaukkuvalikoimastamme löytyy jokaiselle matkaajalle oma malli. Olemme yksi Suomen suurimpia Samsonite matkalaukkujen jälleenmyyjiä. Edullisempia vaihtoehtoja löytyy American Touristerin ja Cavaletin mallistosta.

Laukkujen lisäksi meiltä löytyy suuri valikoima lompakoita. Erityisen suosittuja ovat paikkakunnalla valmistetut poronnahkaiset lompakot. Lisäksi valikoimassa on kukkaroita, avaimenperiä ja vöitä. Vöitä löytyy kaikkia mahdollisia pituuksia miehille ja naisille.

Nahkaisia käsineitä löytyy laaja valikoima sekä miehille että naisille. Erikoisuutena on miehille Suomessa valmistetut hirvennahkaiset sormikkaat. Suomalaisia nahkarukkasia löytyy aikuisille ja lapsille.

Sateenvarjoissa valikoimaamme kuuluvat laadukkaat Shade Master, Ivana Helsinki ja Samsonite merkit.

 

Bussilla

Vähittäisliikkeemme on myös suosittu ryhmämatkailukohde. On hyvä ilmoittaa tulosta etukäteen, jotta osaamme varautua.


   
 
Kunnan myöntämä Yrittäjäpatsas kuvaa paikkakunnan perinteitä.
 
 
 
 
 
 
     
 
TULE TEKEMÄÄN LÖYTÖJÄ LAAJASTA VALIKOIMASTAMME