Puhelin:
03-513 3365
 

 

  Yhteystiedot    
       
  Laukkutila Ihanamäki Oy    
  Pehulantie 8 (entisen Äetsän keskustassa, eli Keikyän taajama)
  32740 SASTAMALA    
  puh. 03 513 3365    
       
  Vesa Ihanamäki, myynti 0400 739 054  
  Pasi Ihanamäki, nettimyynti 040 58 37 288  
  s-posti: myynti "ät" laukkutila.fi  
       
  Avoinna arkisin 9-17 ja lauantaisin 10-14  
   
     

Sijainti

Toimipaikkamme sijaitsee Pirkanmaalla Sastamalan kaupungin länsilaidalla Pehula nimisessä taajamassa, eli entisen Äetsän keskustassa. Kuntaliitoksen jäljiltä uusissa tienviitoissa lukee Keikyä. Alueella on vanhat perinteet laukkujen, lompakoiden ja muiden piennahkatavaroiden teosta, sitä onkin joskus kutsuttu laukkulaaksoksi.

Jos lähdet ajamaan kauppaamme, niin laita navigaattoriin postinumero ja katuosoite. Meille ei ole opastekylttejä matkan varrella, joten ajoreitti kannattaa katsoa etukäteen.

Historia

Yritystoimintaa aloiteltiin vuonna 1964, silloisessa Keikyän kunnassa. Aluksi omalla kassien valmistuksella, josta jo pian siirryttiin tukkukauppiaaksi edustamaan muiden valmistamia laukkuja. Vähittäismyynti tuli mukaan kuvioihin, kun laukunostajat alkoivat koputella oveen. Tämä oli aikaa jolloin suuri osa Suomessa myytävistä laukuista vielä valmistettiin kotimaassa ja erityisesti edesmenneen Keikyän kunnan lähialueilla. Yrityksemme aloitti nimellä T:mi Matti Ihanamäki, vaihtuen Laukkutila Ihanamäki Oy:ksi vuonna 1995. Nimi viittaa liikkeemme toimitiloina olevaan vanhaan maatilaan. Pihapiiriimme kuuluvat iso päärakennus, jossa on myymälämme, sekä varastoina toimivat entisöidyt aitta- ja navettarakennukset.

Vuodesta 1998 meidät on löytänyt myös internetistä - ensimmäisenä suomalaisena laukkukauppana. Nettimyynnissä pääpaino on ollut matkalaukuissa, salkuissa ja lompakoissa. 2013 avasimme uudemman nettikaupan www.laukkukauppa.fi josta löytyy laaja valikoima tuotteitamme.

 

Tuotevalikoima

Liikkeestämme löytyy laaja valikoima alan tuotteita tunnetusti edulliseen hintaan. Näillä nettisivuilla valikoimastamme on esitelty vain pieni osa. Kokoajan vaihtuvaan muotilaukkumallistoon kannattaa tulla tutustumaan paikan päälle. Osa laukuista on valmistettu lähiseudun pienyrityksissä, muut ovat maahantuotuja.

Monipuolisesta matkalaukkuvalikoimastamme löytyy jokaiselle matkaajalle oma malli. Olemme yksi Suomen suurimpia Samsonite matkalaukkujen jälleenmyyjiä. Edullisempia vaihtoehtoja löytyy Cavaletin mallistosta.

Laukkujen lisäksi meiltä löytyy suuri valikoima lompakoita. Erityisen suosittuja ovat paikkakunnalla valmistetut poronnahkaiset lompakot. Lisäksi valikoimassa on kukkaroita, avaimenperiä ja vöitä. Lompakoita ja vöitä teetämme myös painatuksella liikelahjaksi.

Käsineitä ja rukkasia löytyy laaja valikoima sekä aikuisille että lapsille. Suomessa Pohjanmaalla valmistetut hirvennahkaiset käsineet ovat suosittuja myös lahjaksi.

Sateenvarjoissa valikoimaamme kuuluvat laadukkaat Shade Master ja Samsonite merkit sekä lapsille Disney.

 

Bussilla

Vähittäisliikkeemme on myös suosittu ryhmämatkailukohde. On hyvä ilmoittaa tulosta etukäteen, jotta osaamme varautua.


   
 
Kunnan myöntämä Yrittäjäpatsas kuvaa paikkakunnan perinteitä.
 
 
 
 
 
 
     
 
TULE TEKEMÄÄN LÖYTÖJÄ LAAJASTA VALIKOIMASTAMME
   
   
   
 

Matkalaukkuvarastoamme.